Привіт друзі! Останнім часом в мене стали часто вимикати гарячу воду, тому я вирішила купити бойлер. Порадьте мені хороший бойлер, та інтернет-магазин в якому його можна купити.
Купівля бойлера
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться218.11.22 20:02
Привіт! Я тебе чудово розумію, сама нещодавно була в такій ситуації. Декілька днів була без гарячої води, і змушена була купувати бойлер. Тепер завжди з гарячою водою. Тому купівля бойлера, реальний вихід.
Поделиться318.11.22 20:06
Я вже переглянула декілька варіантів бойлерів, але поки не визначилась. Підкажи, будь ласка, який саме бойлер ти собі купувала, та в якому інтернет-магазині? Завчасно вдячна!
Поделиться418.11.22 20:17
Проживаю я сама, тому обирала не дуже об'ємний бойлер. Купувала я собі Бойлер GORENJE GBF 50 UA, в перевіреному інтернет-магазині https://eldorado.ua/uk/water-heaters/c1039068/ де великий вибір якісної побутової техніки та не тільки, по хорошим цінам.
Даний бойлер має об'єм 50 літрів, особисто мені стільки води вистачає з головою. Воду він нагріває досить швидко, та тривалий час зберігає температуру води гарячою. Окрім цього варіанту, в магазині дуже великий вибір бойлерів.