Вітаю, мені потрібна допомога від людей, які розбираються в алкоголі... Ви мені можете порадити хороше вино Совіньон? Я абсолютно новачок в цій справі і хотілося б спробувати щось смачне, але не надто дороге. Що ви можете порекомендувати? Дякую!
Вино Совіньон
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться208.09.23 16:24
Спробуйте вино Sauvignon Blanc. Воно має освіжаючі ноти цитрусових і зелених яблук, а також приємну мінеральність. Це чудовий вибір для новачка, не надто складний і гарно пасує до різних страв. Впевнений, вам сподобається!
Поделиться308.09.23 16:25
Звісно, якщо ви так радите, значить, спробую Sauvignon Blanc. Ну однієї поради мені якось обмаль, може у когось є ще інші пропозиції? Тож із задоволенням чекаю на думки інших форумчан.
Поделиться408.09.23 16:28
Вітаю, мені потрібна допомога від людей, які розбираються в алкоголі... Ви мені можете порадити хороше вино Совіньон? Я абсолютно новачок в цій справі і хотілося б спробувати щось смачне, але не надто дороге. Що ви можете порекомендувати? Дякую!
На мою думку, вам варто купити вино Sauvignon Blanc на сайті GoodWine , там великий асортимент якісного товару. У них є різні виробники і цінові категорії, отже, ви зможете обрати оптимальний варіант. Рекомендую вам спробувати Acantus Blanco, воно моє улюблене вам точно сподобається.
Я вам порадив перевірений інтернет магазин, якісне та смачне вино, далі вже думаю розберетеся самі. Ну якщо що, на будь-яке запитання щодо товару цього магазину, вам відповість онлайн менедженр.
Отредактировано Мячик (08.09.23 17:41)