Жизнь и кредит!

Форум о БИЗНЕСЕ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум о БИЗНЕСЕ » Новости, обсуждения. » Блог з кулінарії

Блог з кулінарії

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Шукаю класний блог з кулінарії, який порадите?

2

На сайті FoodLez я знайшла безліч смачних рецептів і порад, що стосуються готування. Там класна кулінарія, є широкий спектр страв - від сніданків до десертів, вегетаріанських та м'ясних страв, свіжих салатів і готових вечерь. Що мене приємно вразило - це різноманітність стилів кулінарії, представлені на сайті. Незалежно від того, чи ви шукаєте щось просте для щоденного приготування або спеціальну страву для свята, тут завжди є щось цікаве і смачне. Цей блог став для мене важливим джерелом натхнення і вдосконалення моїх навичок готування. Якщо ви також цікавитесь кулінарією і шукаєте нові ідеї для приготування страв, я вам настійно рекомендую відвідати FoodLez, Ви точно не пожалкуєте!

3

Дівчата, поділіться рецептами смачних салатів.

4

Leksandra написал(а):

Дівчата, поділіться рецептами смачних салатів.

Вот рецепт салата "Апельсиновая долька" https://torchyn.ua/recipes/salat-apelsinova-dolka Праздничный слоеный салат станет ярким украшением стола. Оформление салата в виде апельсиновой дольки сделает его заметным и запоминающимся, хотя готовится он из самых обычных продуктов. Сочетание ингредиентов очень удачное, поэтому вы можете приготовить салат в обычном глубоком салатнике, а идею оформления оставить для ближайшего праздника.

Вы здесь » Форум о БИЗНЕСЕ » Новости, обсуждения. » Блог з кулінарії

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно