Привіт! Планую купити новий міксер і намагаюся визначитися, який обрати. Можливо, у когось є досвід використання і поради щодо вибору моделі? Які характеристики важливі для хорошого міксера? Дякую за відгуки та рекомендації!
Вибрати хороший міксер
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться223.11.23 01:13
Якщо ти шукаєш надійний міксер, зверни увагу на потужність, наявність різних швидкостей та відсутність шуму. Моя порада - обрати відомий бренд, наприклад, KitchenAid чи Bosch. У мене KitchenAid, задоволений на всі 100!
Поделиться323.11.23 01:20
Якщо ти шукаєш надійний міксер, зверни увагу на потужність, наявність різних швидкостей та відсутність шуму. Моя порада - обрати відомий бренд, наприклад, KitchenAid чи Bosch. У мене KitchenAid, задоволений на всі 100!
Дякую, що швидко відгукнулись і за конкретні рекомендації по брендах. А ще, чи важливо мати додаткові насадки, наприклад, для тіста чи взагалі кухонних робіт? І чи можеш порекомендувати конкретну модель?
Поделиться423.11.23 01:23
Так, насадки є гарною додатковою опцією. Якщо плануєш використовувати міксер для різних завдань, вони будуть корисні. Щодо конкретної моделі, рекомендую подивитися на KitchenAid Artisan - вона не тільки потужна, але і має багато насадок для різних завдань.
Я купував свій міксер https://allo.ua/ua/miksery/ в інтернет-магазині "Алло". Там часто проводять розпродажі та акції, і ціни зазвичай приємно дивують. Замовлення просте, а доставка швидка і безпроблемна. Рекомендую перевірити їхні пропозиції перед покупкою. Також купував тут соковижималку, яка була за крутою акцією саме в Алло.