Жизнь и кредит!

Форум о БИЗНЕСЕ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум о БИЗНЕСЕ » Новости, обсуждения. » Айфон 15 Плюс і його переваги

Айфон 15 Плюс і його переваги

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт! Має хтось досвід використання нового iPhone 15 Plus? Чув чутки про його потужність та інновації. Якщо хтось користувався, поділіться враженнями та вказівками щодо його переваг. Чи варто обновляти свій старий iPhone на цю модель?

2

Привіт! Так, я користувався iPhone 15 Plus протягом останнього місяця. Загалом, дуже задоволений. Вражає якість камери та продуктивність. Але, звісно, це залежить від того, що для вас важливіше. Якщо у вас конкретні питання, задавайте!

3

banano написал(а):

Привіт! Так, я користувався iPhone 15 Plus протягом останнього місяця. Загалом, дуже задоволений. Вражає якість камери та продуктивність. Але, звісно, це залежить від того, що для вас важливіше. Якщо у вас конкретні питання, задавайте!

Дякую за відгук! А як ви оцінюєте тривалість роботи акумулятора? Чув, що в цій моделі вона також вражає. І чи варто звертати увагу на якісь конкретні функції, які відрізняють 15 Plus від попередніх моделей?

4

Акумулятор справді вражає! Вистачає на весь день і ще трошки. Щодо функцій, варто відзначити покращений Face ID та вбудовану технологію штучного інтелекту для оптимізації роботи пристрою. Також, цей iPhone має покращену водонепроникність.
Я придбав свій iPhone 15 Plus https://allo.ua/ua/products/mobile/seri … e_15_plus/ в інтернет-магазині "Алло". Там була чудова акція. Доставка була швидкою і без проблем. Їхні ціни конкурентоспроможні, і часто є акції. Додатковий плюс – широкий вибір аксесуарів та гарантія від виробника. Рекомендую звернутися до них.
https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/1/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/p/iphone_15_plus_green_pdp_image_position-1__ww-en_3_2_1.jpg

Вы здесь » Форум о БИЗНЕСЕ » Новости, обсуждения. » Айфон 15 Плюс і його переваги

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно