Всім добрий вечір. Хочу купити собі новий ноутбук, бо мій старий нещодавно перестав працювати. Шукаю надійний магазин, де можна здійснити покупку. Порадьте мені щось. Завчасно дякую.
Де придбати новий якісний ноутбук?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться213.02.23 23:22
Доброго вечора і вам. Можу порекомендувати вам один чудовий, перевірений інтернет-магазин. Я собі недавно купувалба там новий ноутбук. Якщо цікавить, пишіть. Поділюсь з вами інформацією.
Поделиться313.02.23 23:24
Дуже дякую вам, що відгукнулися. Що це за інтернет-магазин? Які там ціни? Я вже не знаю де мені шукати. Підкажіть, який ноутбук мені краще вибрати? Буду дуже вдячна вам за допомогу.
Поделиться413.02.23 23:31
Раджу вам купувати ноутбук тут https://allo.ua/ua/products/notebooks/ це надійний інтернет-магазин з якісною технікою та доступними цінами. Я купувала собі в ньому. Обрала Mi RedmiBook 15 i3/8/256 (JYU4436ID). ВІн має діагональ дисплею 15.6 дюймів, 8 Гб оперативної пам'яті, 2 ядра. Працює відмінно, не висне, тягне багато різних програм. Більше вибору ноутбуків ви можете побачити на сайті магазину. В наявності великий вибір різних чудових варіантів. Вам сподобається.