Всім доброго вечора друзі. Хочу купити для своєї мами на ювілей срібний ланцюжок. Але є невелика проблема. Зараз дуже важко знайти хороший магазин, та в селі купити щось це просто нереально. Хто де купував?
Срібні ланцюжки, де купувати?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться219.03.23 21:46
Доброго вечора і вам. Перш ніж купити такі прекраси, потрібно обирати магазин який був би перевірений і людьми і часом. В мене є один такий, з радістю зможу вам порадити.
Поделиться319.03.23 21:48
Я так і роблю. Не лізу сам шукати магазин, а чекаю поради. Так як вже був невеликий досвід покупок і один раз попав на підробку. Заплативши великі гроші за якусь дрібничку.
Так в якому магазині краще купувати?
Поделиться419.03.23 21:54
Правильний вибір, це купувати в інтернет-магазині Срібна країна. Я там вже постійний покупець, так як родина у нас велика і майже всіх балую сріблом 925 проби.
А ще в цему магазині наразі діють чудові знижки, та є з чого вибрати. Моя дружина постійно хоче щось новеньке, місяць тому я замовляв їй красивий ланцюжок, так вона з ним практично не прощається.
В принципі щоб обрати слібний ланцюжок https://sribnakraina.ua/ua/cepochki/zhenschine/ потрібно перейти за оцим посиланням та вибрати потрібний для вас варіант.
Доставка буде новою поштою і не прийдется довго чекати.